به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، چالش هاي حاكميت قانون در حقوق كيفري افغانستان، خانواده در نظام حقوقي افغانستان، صلاحيت هاي محاكم و قانون اجرائيات جزائي افغانستان از مواردي بود كه در اين همايش بررسي شد. افزايش دانش حقوقي دانشجويان و آشنايي آنان با نظام هاي حقوقي ساير كشورها از جمله اهداف برگزاري اين همايش بود.
قضات افغاني حاضر در اين سمينار با توصيف دادگاه هاي محلي تا عالي ترين مقامات قضايي اين كشور به تشريح مباني و ساختار نظام حقوقي افغانستان پرداختند و نظام هاي حقوقي افغانستان را تحت عناوين خانواده، اطفال، تجارت، كيفري و جرائم ترافيك معرفي كردند.
دكتر"حسين غلامي" استاد دانشكده حقوق دانشگاه علامه طباطبايي نيز تعارض هاي موجود در نظام حقوقي افغانستان را بيان كرد.
به گزارش مهر، "محمد مهدي مومن زاده" - نايب دبير شوراي صنفي دانشجويان دانشگاه علامه طباطبايي نيز در تشريح هدف شوراي صنفي از برگزاري اين همايش گفت: شوراي صنفي دانشجويان داراي كاركرد صنفي اجتماعي و صنفي فرهنگي است و محدود به مسائل معيشتي و رفاهي نمي شود.
وي افزود: فراهم كردن راهكارهايي براي كاربردي شدن آنچه كه در دانشگاه گفته مي شود و شناساندن اساتيد و محققين برجسته به دانشجويان از وظايف فراموش شده شوراهاي صنفي است كه در همين راستا شوراهاي صنفي دانشكده هاي دانشگاه علامه طباطبايي سلسله همايش هايي را براي آشنايي دانشجويان با مسائل كاربردي رشته تحصيلي برگزار مي كند.
نظر شما